Wie is Jurgen?

Iedereen kent mij als Jurgen van den Aarssen, maar liever wil ik Jurgen Seelen genoemd worden. Helaas kan dat  nog steeds nietWenkbrauw ophalen maar hopelijk gaat deze wens eens een keer in vervulling.Lachen

Ik ben geboren op 11 februari 2000 en ben nu 15 jaar, ik woon in Dreumel, een dorpje in het Land van Maas en Waal. We wonen ook echt tussen de Maas en de Waal.

In maart 2010 ben ik begonnen met wielrennen bij een vereniging hier in de omgeving maar sinds juni 2013 ben ik lid van "De Adelaar" in Apeldoorn.

Wel een eindje van huis maar wel een vereniging waar ik me thuis voel en waar ze een visie en een doel hebben met de trainingen. Het is een eindje van huis, twee keer trainen per week in Apeldoorn is voor mij dan ook niet haalbaar, daarom train ik achter en voor de brommer en maak ik de dijken en de wegen rondom Dreumel onveilig. In 2015 zal ik ook een aantal keren mee gaan met Cycloteam.nl om wat meer trainingsuren te gaan maken.

Tijdens de winterperiode ben ik te vinden op de Baan, heel vaak in het Omnium in Apeldoorn!

In het weekend heb ik wedstrijden, soms een, maar soms ook twee. Ben in maart 2010 begonnen in Categorie 3. Ondertussen ben ik eerste jaars nieuweling!

Maak jouw eigen website met JouwWeb