Oploo, 13 december 2010

Vanmorgen begonnen we met pech!

Afgelopen week had ik al problemen met mijn shifter. Mijn moeder had deze goed schoongemaakt en schoongeblazen, goed ingespoten maar helaas moesten we gisteren morgen ontdekken dat dit niet geholpen had. Ik kon niet meer schakelen en tja dan wordt het erg moeilijk om een wedstrijd te fietsen.

Frans gebeld, en die had zoiets van kom maar gelijk hierheen, misschien kan ik er iets mee en wie weet kan hij gewoon naar Oploo.

De shifter werd door Frans in een speciaal badje gestopt, maar ook deze goede zorgen kregen geen beweging meer in de shifter. Hij was echt stuk! Gelukkig had hij nog een set liggen en ongelooflijk snel bouwde Frans deze erop. En even voor half elf konden wij naar Oploo.

Precies om 11.00 uur kwamen we aan. Het parcours verkennen lukte dus niet meer.  Ik heb wel even rond gelopen maar dat is toch anders dan dat je per fiets gaat verkennen. Een ander heeft het verkennen misschien niet nodig maar ik zelf wel..... Daarnaast moest ik ook even wennen, het schakelde heel anders!

Dat was ook wel merkbaar in de eerste ronde, ik fietste achteraan mee. Toen ik die eerste ronde gehad had en ik het parcours gezien had ben ik gaan knokken en toch nog weten terug te komen naar een 19e plek.

Ik heb mijn best gedaan en geknokt, het allerbelangrijkste was dat ik kon fietsen!