4 september 2011, Jeugdronde van Veendam

 

We zijn gisteren al naar Veendam gegaan met de camper. Er is een camperplaats in de buurt en dan hoeven we niet zo heel vroeg op weg.

 

Vanmorgen waren we er dan ook al lekker vroeg. Heb lekker rustig ingefietst. Moest vanaf de vierde rij starten. In Veendam wordt je door de jury op je start plaats gezet. Je mag niet aansluiten maar moet gaan staan waar ze zeggen. Er mogen daar maar vijf renners naast elkaar staan. Ik had voor de binnenkant gekozen en bij de start wist ik heel goed gelijk naar voren te komen.

 

Vanaf het begin ging het hard. Esmeralde ging na een paar ronde op kop, ik zat in haar wiel en er ontstond een hele kleine voorsprong. Door samen te werken konden we de voorsprong groter maken. Het tempo bleeft hoog. Rick wist erbij te komen en hebben we met zijn drieen de wedstrijd uitgereden. In de laatste ronde ging ik als eerste de bocht in en kwam goed uit de bocht en heb direct de sprint aangetrokken, het was een lange sprint maar ik had goede benen en wist de sprint te winnen. 1e!!!!

 

    

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb