Munstergeleen

Weer naar Limburg, Munstergeleen. Al op zaterdag, zo konden we ook nog Thomas nog zien fietsen bij de nieuwelingen. Het is altijd erg gezellig in Munstergeleen maar op onze wedstrijd dag is het ook altijd slecht weer. Dit is mijn 3e jaar dat ik een wedstrijd heb in Munstergeleen en ja hoor, weer slecht weer.

Zaterdag had ik samen met Thom al op het parkoers gereden. We stonden op een camping heel dichtbij en ben ik s'morgens op de fiets daar al heen gegaan om in te fietsen. Tussendoor bij de caravan schone drogen kleren aan en op naar de start. Eerst moesten we met zijn allen een loze ronde rijden om daarna via een loting naar de start te gaan. De bocht na de start is bij nat weer erg glad, maar iedereen kwam daar goed doorheen.

Het was een mooie wedstrijd. Een pittige wedstrijd en het weer maakte hem nog eens extra zwaar. Ik heb heel goed voorin mee kunnen rijden en mee kunnen werken In de sprint kwam ik echt te kort, maar ik ben wel als 6e over de streep gekomen. Gelukt om dit jaar wel bij de eerste tien te komen. Maar was het nu een wegwedstrijd of ..........een veldwedstrijd!