Veenendaal 28 januari 2012

Vanmorgen samen met ons pap en Aniek naar Veenendaal vertrokken voor de laatste veldwedstrijd van dit seizoen. Het was een TVMN in Veenendaal, de laatste van de serie van 8. Ons mam kon niet mee, die moest naar Westervoort ivm haar opleiding.

Mijn start was goed en na de snelle start bleef ik samen met Anouk en Stef over. De wedstrijd kwam pas laat op gang, in de laatste ronde. Anouk ging er vandoor, dit verraste mij waardoor ik ook veel te laat reageerde maar wist wel los te komen van Stef.

Heb van de 8 TVMN er maar 4 gereden, die ik gereden heb waren wel erg leuk en afwisselend. Ben 3e geworden in het klassement. Waarschijnlijk komt er nu een einde aan de TVMN want Hans van Hengel stopt er mee. Erg jammer. Hopelijk neemt het iemand van hem over en kunnen we in maart van start met de MNC. Afwachten.

Wel ben ik blij dat het seizoen er weer op zit. Ik ga deze week nog een keer naar de baan en dan neem ik even twee weken rust zodat ik me daarna weer kan gaan voorbereiden op het wegseizoen. Voor flimpje klik op: http://youtu.be/70oyTqd5Y-k

Maak jouw eigen website met JouwWeb