NK Teamsprint

 Na het Nederlands Kampioenschap ploegenachtervolging, was er het Nederlands Kampioenschap Teamsprint. Het was voor mij geen moeilijke keuze met wie ik dit Kampioenschap wilde rijden. Nu ik overgestapt ben naar de Adelaar heb ik in mijn eigen categorie een ploegmaatje en vond het dan ook vanzelfsprekend om met hem hiernaar toe te werken.

We zijn beiden hele andere renners maar het lukte ons prima om' samen te werken.

Teamsprint vind ik een lastig maar leuk onderdeel binnen het baanwielrennen, in de jeugd rijd je met zijn tweeen twee ronden van 250 meter. Ik was de aantrekker, wat betekende dat ik vanuit de startmachine voluit moest starten. Adam moest achter mij in het wiel en ik moest proberen om een zo'n hoog mogelijke snelheid te ontwikkelen en in de laatste ronden moest Adam de laatste ronde voluit afmaken. We hebben de derde tijd neer weten te zetten, de verreden tijden tussen de tweede en derde tijd was minimaal....spannend dus!

We zijn ook erg blij met onze derde tijd wat ons de Bronzen plak opleverden!

Nu ga ik lekker even een paar weken rust pakken, ik heb vorige week een behoorlijke klap gemaakt tijdens die val en wil nu mijn  lichaam goed laten herstellen...voor filmpje ....> http://youtu.be/KHjOdVzNlZQ

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb