Wuppertal, Duitsland, 9 september 2012

Na twee wedstrijden vorige week, dit weekend maar 1 wedstrijd!

We moesten al wel heel vroeg van huis, op weg naar Wuppertal in Duitsland. U13 moest al om 10.00 uur als eerste starten. We waren er lekker op tijd en kon ik lekker infietsen. De start was wel wat later. Toen wij klaar stonden gaven ze het parkoers nog niet vrij. Er stond nog een auto op een gevaarlijke plaats en die werd eerste weggesleept. Uiteindelijk 20 minuten later klonk het startsein.

Ik kon zigzaggend heel makkelijk naar voren komen en ging als eerste de bocht in. De eerste bocht na de finish was een bocht na een afdaling, gelijk daarna ging het omhoog. Een kuitenbijtertje was je niet verwacht als je het ziet, maar voor je bij de tweede bocht bent voel je dat wel en toch zeker na 12 ronden.

Van de twaalf ronde waren er tien premie sprints, ik heb 9 van de 10 gewonnen. Leuk, maar stel niet te veel voor van de premies hoor, we hebben er best veel schik om gehad. In de sprint ging ik iets te vroeg aan. Het was een hele mooie sprint. Op de streep was het heel erg close, ik ben tweede geworden! voor een filmpje klik op  http://youtu.be/chLOoAGQ8Mc