21 April, Berghem

Ondanks ik me zelf nergens had ingeschreven wilde ik vandaag ook een koers rijden ondanks de aanvallende koers van gisteren. In Berghem was een jeugdronde en niet zo ver van huis vandaan, we hoefden alleen maar even met het pontje de Maas over te steken. Nu is Berghem niet een van mijn favorieten koersen. Er wordt wel hard gereden maar ik weet uit ervaring van voorgaande jaren dat er maar weinig renners echt willen werken. Kortom altijd een feestje voor sprinters.

Ik had weer een goede start, een harde wedstrijd vanaf het begin, maar daar hou ik ook wel van. Goed voorin meegereden en gewerkt. Halfweg de koers ging Sjoerd er onderuit, gelukkig viel het mee en kon hij na een ronde vergoeding door. Er waren maar een paar renners die steeds aan het werken waren en ook die hadden zoiets van nu mogen de andere. Het werd toen kijken naar elkaar en ging de snelheid en heel hard uit. Daardoor kon de achtervolgende groep terug komen.

In de laatste ronden wilden mijn benen niet meer en ik heb ik de eindsprint ook niet meer meegedaan. Voor mij was het geen belangrijke wedstrijd maar wel een die ik heb gekozen om lekker op snelheid te kunnen koersen en dat heb ik gedaan....kijk ook met een goed gevoel op de wedstrijd terug....

Voor filmpje klik op: http://youtu.be/PubkgqxD9LA

Voor fotoalbum: https://plus.google.com/photos/103081481389815716715/albums/6004805868391355761?authkey=CPj7x_rx05OwLg

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb