Landgraaf

Rondom het WK in Limburg was er ook voor de jeugd een en ander georganiseerd. Ik had het geluk daarbij te kunnen zijn. Wij zijn gisteren al naar Limburg gekomen met de caravan zodat we ook wat wedstrijden van heel dichtbij kunnen meemaken.

Vanavond was er een jeugdwedstrijd in Landgraag. Toen wij daar aan kwamen was het NK Tandem rijden en het NK voor minder validen nog bezig. Als wij dit geweten hadden waren wij er al eerder naar toe gegaan.

De deelname was niet zo groot, niet iedereen kan natuurlijk zo maar op donderdagavond naar Zuid Limburg gaan. Daarom reden we onze wedstrijd gelijk met die van categorie 4.

We hadden ook al snel categorie 4 ingehaald, de snelheid lag soms hoog, soms heel erg laag en was het kijken, proberen en aftasten. Het lukte om samen met Victor weg te rijden. We hadden al snel een voorsprong van 15 sec welke steeds groter werd. Het was mij nog niet eerder gelukt om in een wedstrijd van Victor de sprint te winnen en nu we een op een aan het koersen waren heb ik alles op alles gezet en is het me gelukt om in de sprint van hem te winnen. Ben dus eerste geworden.