Rotterdam, Zesdaagse

Richting Rotterdam ging de reis vanmorgen, Ahoy op zondag tijdens “de Zesdaagse in Rotterdam”. We zijn al vroeg richting Ahoy gegaan omdat we van te voren een half uurtje mochten infietsen op de baan. Dat was wel erg prettig, de baan is heel anders dan in Apeldoorn, Amsterdam of Alkmaar, en het viel me niets tegen.

Voor wij aan de beurt waren hebben we rustig de wedstrijden van de Koppels kunnen bekijken en de sprints met Chris Hoy, Jason Kenny, Teun Mulder en Gregory Bauge.

Onze eerste wedstrijd was een Scratch over 20 ronden, ik ben in de sprint 8e geworden. Mag tevreden zijn over deze wedstrijd. De tweede wedstrijd was een leiderskoers over 15 ronde, elke ronde vielen er punten te verdienen, deze wedstrijd liep erg lekker, wist 4 punten te pakken en kwam als 3e over de streep. Met 4 punten stond ik met Maikel op een gedeelde 3e plaats. De laatste wedstrijd een afvalkoers. Een onderdeel waar ik nog veel in moet leren. Het ging ook niet zoals ik wilde en moet daar de komende weken goed aan werken. Maar in het eindklassement ben ik als 7e geeindigd. Trots en een hele mooie ervaring rijker! Klik voor een fimpje http://youtu.be/u8sU2bILnqs