25 april 2011, jeugdronde van Eijsden

Vanmorgen vroeg in de auto om naar Limburg te gaan voor de jeugd kasseien criterium in Eijsden. Het was nog wel warm maar voor mijn gevoel iets minder dan gisteren maar toch wel rustig aan gedaan met verkennen en infietsen.

 

Bij categorie 1, 2 en 3 werd er gestart zonder te loten, bij ons was het wel loten en moest ik starten vanaf de tweede rij. Mijn start was prima, wist snel naar voren te komen en zat na de eerste ronde in de voorste groep. Het ging snel waardoor er al snel meerdere groepjes met renners onstonden. In de laatste ronde zat ik goed erbij en in de sprint wist ik goed mee te komen en kwam mooi over de streep.

 

Er was nog wel even een discussie over de 4e en 5e plaats, volgens de chip had ik de 4e tijd. Inge is met haar moeder nog naar de jury geweest maar de jury bleef bij deze uitslag. Ikzelf heb echt niet gezien op welke plaats ik over de finish kwam, het ging allemaal erg snel. Mijn ouders wisten het ook niet omdat ze tever van de finish afstonden.

 

Thuis hebben we nog eens heel goed op de foto's gekeken en volgens één van de finish foto's die mijn moeder heeft gemaakt zou ik zo te zien als 5e over de streep gekomen zijn. We moesten wel goed inzoomen om dit te zien.

 

Maar of het nu 4e of 5e is, ik vond het een hele mooie wedstrijd!

Maak jouw eigen website met JouwWeb