24 september 2011, Jeugdronde van Almelo

 

Vorige week zondag, de jeugdronde van Uden, was dus niet de een na laatste ronde van het wegseizoen. Onze MNC wedstrijd is verplaatst naar morgen en ik zou dus vandaag geen wedstrijd rijden. Maar ik wilde toch wel heel graag in het laatste weekend van het wegseizoen heel graag twee dagen fietsen. Afgelopen week hebben we ingeschreven voor Almelo en daar ben ik vandaag gestart.

 

Mijn start was weer heel erg snel! Best een leuke baan, zitten paar heuveltjes in die niet zo hoog lijken maar daar moet je je niet in vergissen. Omdat er eentje gelijk na een bocht ligt is het toch wel even aanzetten, maar wel erg leuk. Het bleef allemaal bij elkaar. Soms was het meer kijken en werd er niet doorgereden. Ik heb veel gewerkt en voorin meegereden. Er waren nog wel twee andere renners die mee werkten maar er werd vooral weer veel geplakt.

 

Het kwam dus aan op een sprint. Ik ben 2e geworden. Anouk is in de sprint nog steeds sneller!

 

Morgen voor mij de laatste wedstrijd van dit wegseizoen. Niet in Nieuwegein waar ook onze laatste MNC gereden wordt maar in Heerlen. Die wedstrijd stond al en ons MNC is later verplaatst.

  

Maak jouw eigen website met JouwWeb