Wegseizoen 2013

Het wegseizoen 2013 zit erop!

Een zeer geslaagd seizoen!

Het wegseizoen begon voor mij op 10 maart 2013 met een wedstrijd in Willebrord, het seizoen begon al goed met een mooie 2e plaats en mijn seizoen eindigde in Heerlen met een klimcriterium op de Molenberg.

Ik mag terug kijken op een zeer geslaagd wegseizoen. Mooie wedstrijden kunnen rijden, we zijn overal geweest, van het hoge noorden tot zuid limburg. Een paar in het westen en aardig wat in het oosten. De overstap naar de Adelaar heeft mij goed gedaan. Het is leuk om echt getraind te worden!

De tour de junior in Achterveld kende hoogte en dieptepunten. De diepte punten waren toch wel mijn valpartijen, vooral de laatste twee valpartijen door materiaal pech. Verliezen met een val door materiaal pech is erg zuur. Daar kan jezelf helemaal niets aan doen. Wel kon ik daardoor de gele trui niet meer verdedigen. Je kunt beter een wedstrijd gewoon verliezen doordat een andere sterker is dan jij als hem verliezen op deze manier. Maar de hoogte punten waren toch wel dat ik een hele sterke tour heb gereden. Zes van de negen wedstrijden winnen, en zowel de groene als de bolletjes trui mee naar huis brengen, dat is niet niets.

Mijn doel om een stabieler seizoen te rijden heb ik gehaald. Op twee wedstrijden na is het me gelukt om alle wedstrijden binnen de top tien te rijden!

Nu gaan we overwinteren op de baan. De komende maanden zal ik vaak in het Omnisport Apeldoorn te vinden zijn. We gaan daar weer een hoop leuke dingen doen en geniet ik nog na van een mooi seizoen met......

16 overwinningen (13 nationale en 3 regionale MNC)

5 x 2e (4 nationale en 1 regionale MNC)

3 x 3e

1e met de ploegentijd in Dommelen

De Bolletjes trui in de Tour de Junior van Acherveld

De Groene trui in de Tour de Junior van Achterveld

en nog een heleboel ere prijzen!

 http://youtu.be/kdPhYTcconc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb