30 juni, Ulestraten

Een heel ander parkoers tijdens de 3e klimcriterium in Ulestraten, zwaar maar erg leuk! We waren er al lekker vroeg omdat alle categorieen achter elkaar door van start gingen, druk programma vandaag in Ulestraten.

Starten vanaf de tweede rij is niet verkeerd en mijn start was ook goed. Klimmen doe je alleen, je kunt je niet echt optrekken aan elkaar toch werd het verschil niet gemaakt op de klim. Het leek wel of niemand echt durfde door te zetten. Ik ook niet hoor, ondanks mijn benen goed voelde en ik heel goed de klim opkwam durfde ik het niet aan om op de klim aan te vallen. Ondanks je klimmen zelf moet doen kan je je ook verschuilen, misschien had ik dat wat meer moeten doen. Gehele koers bijna steeds als tweede in de klim naar boven. In de sprint wilde mijn benen niet meer....jammer maar toch een 7e plaats er uit weten te persen.

Maar kan weer wel terug kijken op een hele mooie koers op een leuk parkoers. Ulestraten, tot volgend jaar!...en ja hoor, weer een filmpje http://youtu.be/hNRQ-UF5oB0

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb