Alkmaar 23-12

De eerste keer naar Alkmaar voor baanwedstrijden. Drie wedstrijden in een uur. We waren er al lekker op tijd waardoor ik heerlijk op de baan kon infietsen. Om een uur gingen de categorie 1 t/m 5 gezammelijk van start voor hun eerste wedstrijd, daarna waren wij samen met categorie 7 aan de beurt. Ik ging wat te voortvarend van start en moest halfweg de koers ook alles geven om bij te blijven.

Tussen de wedstrijden in hadden we maar heel kort tijd om op adem te komen. Snel op de rollers om uit te fietsen, wat drinken en we moesten alweer aan de start verschijnen. Deze wedstrijd ging wel beter, heb een lekkere wedstrijd kunnen fietsen en het lukte me om voorin mee te rijden. In de laatste ronde ging ik iets te vroeg aan waardoor ik het niet tot op de streep kon volhouden en ben uiteindelijk als 5e of 6e over de streep heen gekomen. Maar ik heb het in ieder geval geprobeerd.

Weer veel en veel te snel moesten we weer aan de start verschijnen voor onze laatste wedstrijd. Een afval koers. Ik heb niet zo slim gereden, veel en veel te veel boven in gereden....maar ja, weer een goed leer moment. Ondertussen hadden de heren die na ons hun wedstrijden gingen rijden onze rollers in beslag genomen. Zo hopte Niki Terpstra van roller naar roller, eerst op de rollers van Phaedra en daarna op de rollers van Leco. Was wel komisch..........

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb