25-09-2011, Klimcriterium van de Molenberg, Heerlen

Vandaag dan mijn laatste wedstrijd van het wegseizoen 2011! De klimcriterium van de Molenberg in Heerlen. Een hele mooie ronde met een snelle afdaling en een leuke lange klim. Ik moest ergens in het midden starten, maar dat was geen probleem. Vanaf het begin ging het hard. Ik zat goed in de afdaling en in de klim ging het lekker en kon ik lekker soepel naar boven klimmen.

 

Elke ronde zat ik dan ook steeds heel goed voorin erbij, reed daar vaak ook op kop. In de laatste ronde, net voor de laatste bocht waar de klim begon had Victor mij niet gezien dat ik van opzij kwam en kreeg ik een duw van hem waardoor ik in de remmen moest. Ik heb nog alles gegeven om terug naar voren te komen, dat lukte aardig maar niet goed genoeg maar mijn zin. Ben 6e geworden!

 

Dit was mijn laatste en 46e wedstrijd, hierbij zitten ook de MNC van Midden Nederland. Terwijl wij in Heerlen waren, werd er in Nieuwegein de laatste MNC verreden. In het eindklassement ben ik 2e geworden!

 

Na 46 wedstrijden, ongeveer 690 wedstrijd kilometers, bijna 7000 kilometers aan reizen, met 2 overwinningen, 3 x 2e podiumplaatsen, 4 x 3e podiumplaatsen en dan nog een mooi aantal ere prijzen en met maar 2 lekken banden, sluit ik het wegseizoen af en kijk ik uit naar het Veldseizoen!

  kijk voor het filmpje op http://youtu.be/-GvFZteftjo

Maak jouw eigen website met JouwWeb