29 juni, Kruiningen

Onverwachts mocht ik vandaag toch een wedstrijd rijden. Heb wel moeten beloven dat ik volgende week rust neem, nou dat heb ik er wel voor over. Dus rustig op weg naar Kruiningen om bij te schrijven.

De wedstrijden waren vanaf categorie 5, toen wij daar aankwamen was de rabobank dikke banden race nog bezig. Beetje tussen door het parkoers kunnen verkennen, maar toen de ID renners van start gingen ben ik in een zijstraat warm gaan fietsen. Het was best rommelig. Wij kregen niet te horen hoeveel ronden we moesten rijden, maar we moesten een bepaalde tijd rijden en ze zouden wel omroepen wanneer ze met ronden gingen tellen.

Ik heb ook vandaag heel veel werk verricht, veel op kop gereden, proberen aan te vallen. Kortom een sterke wedstrijd er van gemaakt en tja, ik weet ondertussen dat er renners zijn die niet werken en alleen maar plakken, misschien niet slim om zo hard te werken dan, maar ja, liever werkend verliezen wetende dat je de wedstrijd hard hebt gemaakt.

Het werd dus een massasprint, ik zat in het wiel maar moest ineens door een zwieper behoorlijk uitwijken, gelukkig kon ik corrigeren, maar je bent wel wat snelheid kwijt. Heel jammer, toch nog 3e geworden! Filmpje --> http://youtu.be/vVXS32-ut3w