12 juni 2011, NK jeugdwielrennen op de weg

 

We waren vanmorgen al vroeg op een van de parkeerterreinen bij het Kyocera Stadion van ADO Den Haag. Rondom dit Stadion reden wij vandaag ons NK.

 

Na de voorbereiding gingen wij om 10.45 uur van start, als 7e jongen mocht ik oprijden. Met 50 renners gingen we van start toen het start schot klonk. Ik was goed weg en ging als 2e of 3e renner de eerste bocht in voor 8 ronden. De eerste 6 ronden gingen goed, heb lekker voorin meegereden en heb ook nog proberen weg te komen wat niet lukte. Daarna liet ik me wat terug zakken om even terug op adem te komen, maar dat had ik toch wat verkeerd ingeschat.

 

Omdat het een parkoers was waar het haast niet mogelijk was om weg te rijden bleef het hele peloton bij elkaar. In de laatste ronde lukte het me nog wel om naar voren terug te komen, maar in een van de laatste bochten maakte ik een schakelfout, moest ik ook nog eens op de rem en ja toen zat ik klem en wist ik niet meer naar voren te komen. Het werd een massasprint en ik ben als 22e over de streep gekomen.

 

Toch kijk ik terug op een mooie dag, ik heb goed gereden, mee gewerkt en me laten zien!

  

Reactie plaatsen

Reacties

Bram Prins
13 jaar geleden

Hoi Jurgen
Mooi gemaakt dat filmpje van het Nk.

Groeten van Bram

Anja
13 jaar geleden

Hee knul,

Ik ben supertrots op je! Je hebt goed gereden, goed gewerkt en je laten zien.

Het was een superweekend!

een van je grootste fans xxx